Din Baker - hovedsiden
Din Baker as
Fjordveien 1
Postboks 244
1323 Høvik
Tlf: 67 11 12 60
E-post: post@din-baker.no

Skibrødet

Om brødet:
Skibrødet er et grovt brød, uten hele korn. Dekorert med sesamfrø - for smakens skyld.

I kostholdet til de norske skiløperne er grovbrød like selvfølgelig som god glid på skiene.
Intet grovbrød, ingen gullmedaljer.
For hvert solgte Skibrød, går 30 øre til Norges Skiforbunds tiltak for barn gjennom Barnas Skiklubb.

Ingredienser: 
Sammalt HVETE (32,1%), HVETEMEL, vann, sammalt RUG (3,9%), gjær, tørket surdeig av HVETE (1%), salt, HVETEGLUTEN, malt pulver av BYGG (0,4%), vegetabilsk olje(raps), sukker, emulgator (E472e og E471), melbehandlingsmiddel (E300) og ensym (alfa-amylase). Dekor: SESAMFRØ 

Allergener: Gluten, sesamfrø. 
Kan inneholde spor av: Egg, melk og nøtter.

Beregnet næringsinnhold pr 100 gram ferdig vare:
Energi 1034 kJ/ 245 kcal
Protein 8,5 gram
Karbohydrater 45,5 gram
hvorav sukkerarter 3 gram
Fett 2,1 gram

hvorav fettsyrer
mettede 0,3 gram
enumettede 0,4 gram
flerumettede 0,8 gram
Kostfiber 5,2 gram 
Salt  1,0 gram

Brødet kan Nøkkelhullmerkes

Brødet er 53 % grovt; GROVT.

Trykk på linken for å lese mer om Test av brød til barn

 


Skriv ut siden